Kutyás terápia egy pécsi gondozóotthonban

Kutyás terápia egy pécsi gondozóotthonban

Az ember mindig keresi az izgalmakat. Nem az extrém sportnak minősülőt, hanem az egyéni, számára új és érdekes dolgokat. A táplálkozásunkban különös figyelmet fordítunk a változatotsságra, de a sokféleségre minden más területen is szükség van az életben. Nem mindenkinek van lehetősége hobbiállatot tartani, de a kutyás foglalkozás segít kiszakadni a hétköznapokból és javít a közérzetünkön!

A Misina Természet- és Állatvédő egyesület vizsgázott kutyusokkal végzi az állatterápiás foglalkozásokat többek között olyan idősotthonban, mint a Szent Lőrinc Gondozóotthon. A képeken Nudli látható, aki a terápia során kapcsolatot teremt az otthon lakóival és feledhetetlen élményben részesíti őket önzetlen szeretetével.

Az ihirek.hu magyarországi weboldalán egy korábbi cikkben már esett szó a kutyás terápiáról, akkor a Zalaegerszegi Gyermekotthon lakóit látogatta meg Zserbó kutyus.

Kutyás terápia egy pécsi gondozóotthonban

Pécs, 2019. március 6. A Nudli nevű vizsgázott terápiás kutya segítségével tornáznak a pécsi Szent Lőrinc Gondozóotthon lakói a Misina Természet- és Állatvédő egyesület terápiás foglalkozásán 2019. március 6-án. Az állatasszisztált terápia célja, hogy fejlessze, szinten tartsa a résztvevők kommunikációs és koncentrációs képességét, javítsa közérzetüket és kizökkentse őket a hétköznapi rutinból. MTI/Sóki TamásBorítón: Pécs, 2019. március 6. A Nudli nevű vizsgázott terápiás kutya mancsát fogja a pécsi Szent Lőrinc Gondozóotthon egyik lakója a Misina Természet- és Állatvédő egyesület terápiás foglalkozásán 2019. március 6-án. Az állatasszisztált terápia célja, hogy fejlessze, szinten tartsa a résztvevők kommunikációs és koncentrációs képességét, javítsa közérzetüket és kizökkentse őket a hétköznapi rutinból. MTI/Sóki Tamás

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük