Indul a pécsi közösségi kerékpármegosztó rendszer, a PécsiKe

Indul a pécsi közösségi kerékpármegosztó rendszer, a PécsiKe

Az ország több pontján megrendezésre kerülő kerékpáros felvonulások óriási hatással voltak a magyarokra. A közös bringázások kezdetétől fogva sokkal többen választják a kerékpárt közlekedési eszközként. A környezetkímélőbb megoldás használatára ma már úgynevezett közösségi kerékpármegosztó rendszer is lehetőséget nyújt, melyet sorra vezetnek be a köztudatba.

A látványos, biciklikkel megtöltött dokkolók a nagyobb városok több pontján kerülnek elhelyezésre, így a közbringák nem csak a családi, szabadidős programban jelenthetnek segítséget! Akiknek nincs saját drótszamaruk, számukra a kerékpáros közlekedés lehetősége is megnyílik. A közösségi kerékpármegosztó rendszer egyik nagy előnye, hogy a kerékpár szervizeléséről nem kell gondoskodnunk, mert a bringák karbantartását a szolgáltatók végzik.

A fővároson túl, Győrben, Nagykanizsán, Esztergomban, Debrecenben, Miskolcon és most már Pécsett is használható lesz a közbringa, ami kifejezetten aranyos nevet kapott. PécsiKe mostantól kész megkönnyíteni a közlekedést, a bevásárlást és még Pécs levegőjét is kíméli.

Indul a pécsi közösségi kerékpármegosztó rendszer, a PécsiKe
Pécs, 2019. február 20. A pécsi kerékpár szóösszetételből alkotott PécsiKe elnevezésű közösségi kerékpármegosztó rendszer egyik dokkolója a Kossuth téren 2019. február 20-án. A bringákat regisztrációt és azonosítást követően használati díj ellenében lehet felvenni a dokkolókból, használat után pedig leadhatók a város bármely gyűjtőállomásán. MTI/Sóki Tamás

Borítón: Pécs, 2019. február 20. A pécsi kerékpár szóösszetételből alkotott PécsiKe elnevezésű közösségi kerékpármegosztó rendszer egyik kerékpárját használja egy lány a Kossuth téren 2019. február 20-án. A bringákat regisztrációt és azonosítást követően használati díj ellenében lehet felvenni a dokkolókból, használat után pedig leadhatók a város bármely gyűjtőállomásán. MTI/Sóki Tamás

About Káró Adrienn

Weboldal szerkesztő és szövegíró vagyok. Az internetet lényegében a kezdetek óta használom. Saját weboldalaim működtetésénél fogva mindig a hiteles információk átadására törekedtem. Az elmúlt húsz év alatt az internet egy turkálóvá nőtte ki magát, ahonnan igyekszem megtalálni és megmutatni a valódi értékeket.

View all posts by Káró Adrienn →

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük