Forgalmi rend változás!

A Pécsi Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy rendezvény miatt az alábbi forgalmi rend változás lép életbe Pécs város területén:

2012. október 23-án 17.30 és 18.00 óra közötti időben Pécsett a Rákóczi út Hal tér – Alsómalom utca közötti szakasza teljes szélességében, valamint a Rákóczi út Alsómalom utca – Egyetem utca közötti szakaszának külső forgalmi sávja lezárásra kerül.

Terelőútvonal keleti irányból:

a Rákóczi út – Lánc utca – Aradi Vértanúk útja – Klimó György utca – Kórház tér – Rákóczi út útvonala, valamint

a Sport utca – Vargha Damján utca – Dohány utca – Légszeszgyár utca – Batthyhány utca – Alsómalom utca – Nagy L. király útja – Bajcsy-Zs. utca – Rákóczi út útvonala

Terelőútvonal nyugati irányból:

Rákóczi út – Bajcsy-Zs. utca – Ipar u. – Alsómalom utca – Somogyi B. utca – Bacsó B. utca – Zsolnay V. utca útvonala

A rendezvény időpontjában a forgalomkorlátozást az útlezárások helyszínén forgalomterelő táblák jelzik, illetve forgalomirányító rendőrök segítik a közlekedést.

A Pécsi Rendőrkkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatosan közlekedjenek! A fenti helyszíneken az aktuális forgalmi rendet és az ott forgalmat irányító rendőrök utasításait maradéktalanul tartsák be, hiszen ők az Önök érdekében végzik munkájukat.

 

Pécsi Rendőrkapitányság

A bejegyzés kategóriája: Hasznos, Közélet
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.