Forgalmi rend változás!

A Pécsi Rendőrkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy rendezvény miatt az alábbi forgalmi rend változás lép életbe Pécs város területén:

2012. október 23-án 17.30 és 18.00 óra közötti időben Pécsett a Rákóczi út Hal tér – Alsómalom utca közötti szakasza teljes szélességében, valamint a Rákóczi út Alsómalom utca – Egyetem utca közötti szakaszának külső forgalmi sávja lezárásra kerül.

Terelőútvonal keleti irányból:

a Rákóczi út – Lánc utca – Aradi Vértanúk útja – Klimó György utca – Kórház tér – Rákóczi út útvonala, valamint

a Sport utca – Vargha Damján utca – Dohány utca – Légszeszgyár utca – Batthyhány utca – Alsómalom utca – Nagy L. király útja – Bajcsy-Zs. utca – Rákóczi út útvonala

Terelőútvonal nyugati irányból:

Rákóczi út – Bajcsy-Zs. utca – Ipar u. – Alsómalom utca – Somogyi B. utca – Bacsó B. utca – Zsolnay V. utca útvonala

A rendezvény időpontjában a forgalomkorlátozást az útlezárások helyszínén forgalomterelő táblák jelzik, illetve forgalomirányító rendőrök segítik a közlekedést.

A Pécsi Rendőrkkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel, türelemmel és óvatosan közlekedjenek! A fenti helyszíneken az aktuális forgalmi rendet és az ott forgalmat irányító rendőrök utasításait maradéktalanul tartsák be, hiszen ők az Önök érdekében végzik munkájukat.

 

Pécsi Rendőrkapitányság

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük