Figyelem! Hibás csekkek!

Az utóbbi időszakban egyre többen panaszkodtak arra, hogy gyűrött csekket kaptak az e-on-tól.  A gyűröttség mellett pedig jó pár csekken hiányos a nyomtatás is. A legtöbb postán így géppel nem tudják feldolgozni. A problémát a számlákat borítékoló gép hibája okozza.

Bár a szolgáltató jelezte, hogy tudnak a hibáról, és ilyen esetben nyugodtan forduljanak az ügyfélszolgálatukhoz, véleményem szerint ez teljesen felesleges. Néhány trükkel nem csak a telefon hívás költségét, hanem a hosszú várakozási időt is megspórolhatjuk.

Ha a csekken nincs feltüntetve betűvel az összeg, kék vagy fekete tollal mi is beírhatjuk. Emiatt felesleges új csekket kérnünk.

A gyűröttségen pedig egy könyvben eltöltött éjszaka sokat segíthet. Ha pedig gyors megoldásra van szükségünk, egy napilapba csúsztatva, rajta a vasalót párszor átsimítva tökéletesen gyűrődésmentes csekket kaphatunk.

A bejegyzés kategóriája: Egyéb, Hasznos, Közélet
Kiemelt szavak: , .
Közvetlen link.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>